Jak bojovat proti černání rajčat a paprik?
V těchto dnech si již na mnoha místech užíváme sklizně a ochutnáváme bohatou úrodu rajčat a paprik. Protože tyto plodiny patří mezi nejoblíbenější, a to nejen pro svou nezaměnitelnou chuť, ale také pro své bohaté využití, může se u nich občas objevit nežádoucí problém. Ať už jste zkušený pěstitel nebo začátečník, je dobré mít na paměti základní pravidlo: PREVENCÍ NIC NEZKAZÍTE.
Ale nyní k problému, na který v poslední době dostáváme mnoho dotazů. Společným prvkem je ZČERNÁNÍ OVOCE. Důvodů, proč k tomu dochází, může být několik, ale tím nejčastějším je jednoznačně nedostatek VÁPNÍKA.
Ale nyní k problému, na který v poslední době dostáváme mnoho dotazů. Společným prvkem je ZČERNÁNÍ OVOCE. Důvodů, proč k tomu dochází, může být několik, ale tím nejčastějším je jednoznačně nedostatek VÁPNÍKA.