top of page
Vyhledat
  • agrocsas

Čtenáři Receptáře doporučují KRISTALON

Již po jedenácté za sebou získala hnojiva KRISTALON prvenství v kategorii "Zahradní hnojiva" v anketě "Čtenáři Receptáře doporučují"! Tohoto ocenění si velmi vážíme - vždyť názory 250 tis. hlasujících spotřebitelů jsou odrazem jejich spokojenosti s našimi výrobky a to není málo. Ocenění si velmi vážíme a čtenářům za jejich hlasy děkujeme.


Do hlasování této ankety jsou aktivně zapojovány čtenáři tohoto prestižního časopisu a to formou dotazníků, které lze zasílat poštou a internetovým hlasováním. Tím je zajištěno, že hlasují lidé, kteří mají s oceněnými výrobky bohaté zkušenosti. Právě proto je toto ocenění velmi pozitivně vnímáno u laické i odborné veřejnosti. Ve své historii si cenu čtenářů časopisu Receptář odnesla spousta tuzemských i zahraničních firem z mnoha oborů. Je však jen málo firem, které si ocenění odnáší pravidelně každý rok. Je nám potěšením, že od roku 2010 se mezi tyto firmy může zařadit i společnost AGRO CS a.s. se svými produkty značky AGRO a KRISTALON.

Čtenářům za jejich hlasy děkujeme, velmi si jich vážíme a budeme pokračovat v trendu tak, abychom vždy přinášeli výrobky, které fungují! Děkujeme, že s námi i nadále rádi pěstujete a děláte svět krásnější. :)

88 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page